Ondek Nu Hoe Kinderen Hun Leervermogen Ontwikkelen!  Meer over Beter Leren Door Spelen

 

Beter leren door spelenOnze leergang Beter Leren Door Spelen is de pilotfase voorbij en is nu voor iedereen, die wil weten hoe je kinderen gemakkelijk kunt leren leren waardoor ze op school beter zullen kunnen functioneren, beschikbaar.

Kinderen die hun basisvaardigheden goed hebben kunnen ontwikkelen, hebben veel meer kans om niet alleen op school beter te leren maar ook op andere gebieden van hun leveren beter te functioneren. De vraag is alleen: hoe krijg je het als ouder en/of professional voor elkaar dat kinderen zich optimaal ontwikkelen? Op internet is veel informatie te vinden maar je loopt het risico je in de grote hoeveelheid te verliezen. Bovendien is er weinig informatie te vinden over hoe je kinderen kunt leren leren.

Omdat we grote behoefte aan deze kennis zien, hebben we onze online cursus ontwikkeld. Je hoeft dus niet meer verder te zoeken want in onze online cursus hebben we een groot deel van onze kennis over leren leren en ontwikkeling bij elkaar gebracht. We bieden je een overzichtelijk geheel en geven je stap voor stap iedere week een stukje van de puzzle die dan weer op zijn plek valt.

Beter Leren Door Spelen geeft in minder dan een half uurtje per week vele antwoorden op deze vraag. Bovendien ontvang je wekelijks informatie en veel praktische tips over hoe je kinderen kunt stimuleren te leren leren. Als spelend en lerend ontwikkelen ze hun motorische en visuele vaardigheden plus hun zelfgenererend leervermogen optimaal. Hun zelfgenererend leervermogen ontwikkelt zich, ook door in het dagelijkse leven actief te zijn, op de meest effectieve manier waardoor ze een steeds steviger basis krijgen om op school goed te kunnen leren.

Onze leergang: Beter Leren Door Spelen is een online cursus dus gemakkelijk te volgen. Je hoeft er je huis niet voor uit en je kunt nu meteen van start als je dat wilt.

Voor Wie: Beter Leren Door Spelen is bestemd voor ouders, leerkrachten, sportclubs, professionals en beleidsmakers enz.

De vorm: onze online cursus wordt geheel digitaal aangeboden. Individuele deelnemers ontvangen 80 weken lang een e-mail met een link naar de pagina van die week. Voor scholen en kinderopvang, die onze leergang in hun programma willen integreren, is een 2-jarig programma beschikbaar.

Tijdsbesteding: het lezen van de informatie en het bekijken van de wekelijkse video kost gemiddeld minder dan een half uurtje per week. Deze investering in de toekomst van je kinderen of de kinderen waar je mee werkt is minimaal als je er bij stilstaat hoeveel tijd en moeite het kost om eventueel later nog achterstanden in te halen.

Na het bekijken van de informatie van de week, kun je zoveel tijd als je wilt/kunt besteden aan het toepassen van de kennis die je het opgedaan.

Ga verder naar Voor wie 

Klik hier voor meer informatie over onze pilot in 2010-2011 en het daaraan gekoppelde wetenschappelijk onderzoek van de Radboud Universiteit Nijmegen.